nl / en
NL / EN
NL | EN
Succesvolle voorbeeld cases

“Onderscheidende businessconcepten als fundament“


Het fundament onder de activiteiten van Jarola bestaat uit herkenbare businessconcepten die elk een eigen specifieke meerwaarde hebben. Deze concepten staan met elkaar in verbinding. Samen vormen ze een totaalplatform waarmee we kopers zo goed kunnen bedienen dat zij klanten worden.

Wildkamp: technische groothandel voor de professional en handige particulier


Als technische groothandel is Wildkamp de ervaren collega voor de professional en handige particulier en heeft als basis een ruim assortiment op het gebied van water, elektra en lucht. Naast een zeer uitgebreid assortiment staat het bedrijf vooral bekend om laagdrempeligheid en deskundig persoonlijk advies. Geheel volgens de verbindende Jarola-gedachte is de inrichting van de winkels sterk gericht op ontmoetingen tussen bezoekers, het delen van vakkennis en het bieden van productoplossingen. Naast fysieke verkooppunten is er een optimaal toegankelijk digitaal platform, in de vorm van een doordachte website en webshop.

www.wildkamp.nl

Jarola: distributeur en kennispartner


Jarola is distributeur en kennispartner voor de groothandel, retail, e-tail en industrie. Wij delen kennis via ervaren specialisten, gecombineerd met een uniek assortiment van exclusieve merken op gebied van water, elektra en lucht. Door ons moderne distributiecentrum biedt Jarola logistieke ondersteuning met maatwerk.

www.jarola.com

Adurolight: een compleet verlichtingsconcept


Adurolight ontwikkelt en produceert de beste lichtoplossingen met een mooier, efficiënter en duurzamer resultaat. Onze kennis, toewijding en innovatiedrift maken het mogelijk om de beste ledverlichting te maken met toepassingsmogelijkheden binnen elke leef- en werkomgeving.

www.adurolight.eu

AduroSmart: Make your home smarter


Net als voor Adurolight heeft Jarola een Europese importeurschap voor AduroSmart. AduroSmart biedt met Eria een smart home systeem voor consumenten die op zoek zijn naar een totaaloplossing voor licht, veiligheid en apparatuurbediening. Met dit veelzijdige en innovatieve systeem krijgt iedereen gemakkelijk controle over een veilig, duurzaam en sfeervol huis. Als importeur pakt Jarola een actieve rol,  om het product verder te ontwikkelen en sterk in de markt te zetten en te branden. De ontwikkeling staat dan ook nooit stil.

www.adurosmart.eu

Rawinso: regenwater afkoppelen, infiltreren en hergebruiken


Lange perioden van droogte en hittegolven komen steeds vaker voor. Stortbuien met veel water zorgen voor overlast. Al dat regenwater, daar moeten én kunnen we iets mee. Regenwater afkoppelen van het riool, infiltreren en hergebruiken kan eenvoudig met Rawinso. Rawinso heeft een breed samengesteld assortiment: startpakketten voor de doe-het-zelver, innovatieve systemen voor de duurzame tuinliefhebber én praktische oplossingen en adviezen voor ondernemers en overheid. Handig in droge en natte tijden. Rawinso adviseert aan eindgebruikers, bedrijven en overheid.

www.rawinso.nl

Contact

Ook samen betere zaken doen?


Ziet u net als wij toekomst in samenwerking en het leggen van verbindingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Maak een afspraak met ons