nl / en / de
NL / EN
NL | EN | DE
Succesvolle voorbeeld cases

“Onderscheidende businessconcepten als fundament“


Het fundament onder de activiteiten van Jarola bestaat uit herkenbare businessconcepten die elk een eigen specifieke meerwaarde hebben. Deze concepten staan met elkaar in verbinding. Samen vormen ze een totaalplatform waarmee we kopers zo goed kunnen bedienen dat zij klanten worden.

Wildkamp: een ijzersterk retailconcept


Als technische speciaalzaak is Wildkamp de ervaren collega voor de ondernemende vakman en heeft als basis een ruim assortiment op het gebied van water, elektra en lucht. Naast een zeer uitgebreid assortiment staat het bedrijf vooral bekend om laagdrempeligheid en deskundig persoonlijk advies. Geheel volgens de verbindende Jarola-gedachte is de inrichting van de winkels sterk gericht op ontmoetingen tussen bezoekers, het delen van vakkennis en het bieden van productoplossingen. Naast fysieke verkooppunten is er een optimaal toegankelijk digitaal platform, in de vorm van een doordachte website en webshop.

www.wildkamp.nl

Jarola Sales: een effectief technisch groothandelsconcept


Jarola Sales is er voor grotere marktpartijen die structureel behoefte hebben aan een uitgebreid assortiment waarbij water, elektra en lucht een belangrijke basis vormen. Voor deze categorie afnemers voorziet Jarola Sales in complete ondersteuning in het inkoopproces en gedegen accountmanagement. Daarbij ervaren klanten steeds opnieuw de meerwaarde van flexibiliteit, beschikbaarheid en schaalvoordeel.

www.jarola.com

Adurolight: een concurrerend merkconcept


Met Adurolight heeft Jarola een Europees importeurschap verworven. Het merk staat voor concurrerend geprijsde LED-lampen van uitstekende kwaliteit. Jarola speelt als importeur een actieve rol, niet alleen op het gebied van marketing en brand development maar ook in het verzamelen en delen van marktkennis ten behoeve van productontwikkeling. Ultiem doel is te komen tot een perfect dekkend distributie- en dealernetwerk.

www.adurolight.nl

AduroSmart: Make your home smarter


Net als voor Adurolight heeft Jarola een Europese importeurschap voor AduroSmart. AduroSmart biedt met Eria een smart home systeem voor consumenten die op zoek zijn naar een totaaloplossing voor licht, veiligheid en apparatuurbediening. Met dit veelzijdige en innovatieve systeem krijgt iedereen gemakkelijk controle over een veilig, duurzaam en sfeervol huis. Als importeur pakt Jarola een actieve rol,  om het product verder te ontwikkelen en sterk in de markt te zetten en te branden. De ontwikkeling staat dan ook nooit stil.

www.adurosmart.eu

Rawinso: regenwater afkoppelen, infiltreren en hergebruiken


Lange perioden van droogte en hittegolven komen steeds vaker voor. Stortbuien met veel water zorgen voor overlast. Al dat regenwater, daar moeten én kunnen we iets mee. Regenwater afkoppelen van het riool, infiltreren en hergebruiken kan eenvoudig met Rawinso. Rawinso heeft een breed samengesteld assortiment: startpakketten voor de doe-het-zelver, innovatieve systemen voor de duurzame tuinliefhebber én praktische oplossingen en adviezen voor ondernemers en overheid. Handig in droge en natte tijden. Rawinso adviseert aan eindgebruikers, bedrijven en overheid.

www.rawinso.nl

Contact

Ook samen betere zaken doen?


Ziet u net als wij toekomst in samenwerking en het leggen van verbindingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Maak een afspraak met ons