nl / en
NL / EN
NL | EN
Waar we vandaan komen - en waar we heen willen

“Samenwerken & communicatie met partners staat centraal“


De oorsprong van Jarola ligt bij Wildkamp, toonaangevende technische groothandel sinds 1972. In de loop der jaren is Wildkamp uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 45 filialen, waar nog altijd de sfeer van een familiebedrijf heerst. Het blijvende succes is mede te danken aan een werkwijze waarin samenwerking en communicatie met partners centraal staan. Deze werkwijze is tevens het vertrekpunt van Jarola.

Verbindingen leggen met 'relatiedenken'


Jarola is een handelsplatform dat op een innovatieve manier verbindingen legt met en tussen marktpartijen die elkaar verder kunnen helpen. Wij kijken daarvoor naar de totale keten, van producent tot eindklant. Daarbij maakt het verouderde ‘transactiedenken’ − uitsluitend gericht op in- en verkoop − plaats voor ‘relatiedenken’. Het gaat ons niet alleen om het succes van het moment, maar met name om het succes op de langere termijn.

Samen toegevoegde waarde bieden


Schouder aan schouder met onze partners gaan we op zoek naar manieren om relaties met klanten te verduurzamen. Essentieel in dit verband is dat elke partij zijn eigen kennis en ervaring inbrengt. Onder het motto ‘the best of different worlds’ willen we samen komen tot een totaalaanbod met een unieke toegevoegde waarde.

Het Jarola model


Het Jarola-model is erop gericht een gemeenschappelijk speelveld te creëren. Een speelveld waarin producenten en andere leveranciers (L) als partners toegang krijgen tot nieuwe verkoopkanalen (C), zowel fysiek als digitaal. Via deze verkoopkanalen opent zich voor de partners een wereld aan potentiële kopers (K). In deze dynamiek fungeert Jarola als de verbindende schakel.

Contact

Ook samen betere zaken doen?


Ziet u net als wij toekomst in samenwerking en het leggen van verbindingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Maak een afspraak met ons