nl / en / de
NL / EN
NL | EN | DE
Jarola Sales Importschappen

Overzicht importschappen


In de loop der jaren hebben wij diverse importschappen verworven. Deze importschappen scheppen wereldwijd mogelijkheden. Onderstaand vindt u een overzicht van importschappen gevoerd door Jarola Sales.

Alba Krapf Slangwagens


Alba Krapf is een bedrijf uit Zwitserland die slanghaspels ontwikkelt en produceert. Alba Krapf staat bekend om haar hoogwaardige Zwitserse kwaliteit slanghaspels voor huis, tuin en industrie.

Officiële website

Anrin Grondgoten


Het in 1971 opgerichte Anrin is een Duitse fabrikant van een compleet programma grondgoten. Anrin is voortdurend bezig met de verbeteringen en vernieuwing van haar producten.

Officiële website

Berthoud Drukspuiten


Berthoud producten worden gezien als zeer professioneel. Dit komt gedeeltelijk door de oorsprong van het bedrijf in land- en tuinbouw en door de meer dan honderd jaar ervaring. Met een ongeëvenaard breed en compleet assortiment aan hand-, rug- en drukspuiten is Berthoud al jaren marktleider in thuisland Frankrijk. De technisch en kwalitatief zeer hoogwaardige producten zijn geschikt voor gebruik in dierhygiëne, plantenverzorging, onkruidbestrijding, tuin & park en onderhoudswerkzaamheden.

Officiële website

Dinak Rookgasafvoer


Het schoorsteensysteem van Dinak is ontworpen voor de afvoer van rookgassen die voortkomen uit stroomgeneratoren, co-generatoren en turbines. Deze dubbelwandige schoorstenen kunnen zowel binnen als buiten een gebouw geplaatst worden. Het systeem is gemaakt van roestvrij staal en geïsoleerd met steenwolisolatie van hoge densiteit.

Officiële website

Fitt Slangen


Fitt is een innovatieve fabrikant van PVC flexibele beregeningsslangen voor tuin, bouw, industrie en scheepvaart. Fitt heeft een zeer uitgebreid slangenprogramma om aan ieders wensen te voldoen.

Officiële website

K-Rain Beregening


K-Rain produceert een complete lijn van betrouwbare en efficiënte sprinklers, sprays, nozzles, roterende sproeiers, elektrische irrigatie kleppen, en controllers voor residentiële en commerciële irrigatiesystemen.

Officiële website

Karmat Terugslagkleppen


Karmat is een Poolse fabrikant van terugslagkleppen, eindkleppen en inspectieputten met klep. Karmat PP terugslagkleppen zijn van goede kwaliteit en voorzien van een RVS klep en bevestiging OH18N9.

Officiële website

Leo Pompen


Met 9 jaar ervaring biedt LEO pompen een breed scala van waterpompen. Peripheral pompen, centrifugaalpompen, jet pompen, dompelpompen, fontein pompen, roestvrij staal bronpompen en nog veel meer. Deze producten worden vervaardigd met behulp van hoogwaardige grondstoffen en voldoen aan de kwaliteitsnormen van de industrie. Door hun superieure betrouwbaarheid, hoge efficiency en lange levensduur zijn LEO Pompen gecertificeerd door GS, CE, UL, ETL, CB, EMC en EMF, en worden gebruikt in een breed scala van industrieën.

Officiële website

Pimtas Fittingen


Pimtas is een gerenommeerde Turkse Fabrikant die al sinds 1977 drukfittingen, kogelkranen, buisklemmen fabriceert en nog veel meer. Jarola Sales is exclusief importeur van Pimtas voor de Benelux.

Officiële website

RIV Afsluiters


RIV is opgericht in 1950 en is een betrouwbare partner voor het leveren van technische afsluiters, kogelkranen en fittingen met een productiecapaciteit van meer dan 70.000 stuks per dag en een wereldwijd distributienetwerk.

Officiële website

Roto Tanks & Kruiwagens


Met meer dan 35 jaar ervaring is ROTO zeer kundig in het vervaardigen van kruiwagens en kunststof artikelen voor het afvoeren en opslaan van regenwater. Door het gebruik van polyetheen in de watertanks en regentonnen van ROTO hebben deze een lange levensduur en zijn ze 100% recyclebaar en bestand tegen zowel lage als hoge temperaturen. Ook de kruiwagens worden vervaardigd uit polyetheen waardoor deze zeer sterk, maar licht in gebruik zijn. Door de uitstekende eigenschappen zijn de kruiwagens optimaal te gebruiken in o.a. de agrarische sector, bouw en groenvoorziening.

Officiële website

TUFX Kruiwagens


De uiterst sterke kruiwagens van Tufx staan bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het Canadese bedrijf, met Nederlandse roots, produceert de onverwoestbare kruiwagens van Europese kwaliteit in eigen beheer en verkoopt deze in Noord-Amerika en Europa. Bij sterkte-test komen Tufx kruiwagens steevast als beste uit de test.

Officiële website

Unidelta Koppelingen


Unidelta is een fabrikant van KIWA-gekeurde PP koppelingen voor PE leidingen. Unidelta bestaat al sinds 1973.

Official website

Unifit Koppelingen


Unifit koppelingen is een lijn PP koppelingen (zonder KIWA-keur) voor PE leidingen welke wij zelf produceren. Unifit koppelingen worden verkocht in diverse doe-het-zelf ketens in Nederland.

Contact met Jarola sales


Bent u geïnteresseerd in het voeren van een dealerschap van een van onze merken? Ziet u net als wij toekomst in samenwerking en het leggen van verbindingen? Gelooft u ook in een marktconcept waarin partners elkaars kwaliteiten en mogelijkheden benutten en zo samen zorgen voor een aanbod met toegevoegde waarde?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Maak een afspraak met ons