nl / en / de
NL / EN
NL | EN | DE
Jarola Sales: een effectief technisch groothandelsconcept

Over Jarola Sales


Jarola Sales is er voor grotere marktpartijen die structureel behoefte hebben aan een uitgebreid assortiment waarbij water, elektra en lucht een belangrijke basis vormen. Voor deze categorie afnemers voorziet Jarola Sales in complete ondersteuning in het inkoopproces en gedegen accountmanagement. Daarbij ervaren klanten steeds opnieuw de meerwaarde van flexibiliteit, beschikbaarheid en schaalvoordeel.

Importschappen


In de loop der jaren hebben wij diverse importschappen verworven. Deze importschappen scheppen wereldwijd mogelijkheden. Met deze productlijnen zijn we op zoek naar dealers en agentschappen in Nederland. Heeft u interesse in het voeren van een dealerschap neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk importschappen

Contact met Jarola sales


Bent u ge√Įnteresseerd in het voeren van een dealerschap van een van onze merken? Ziet u net als wij toekomst in samenwerking en het leggen van verbindingen? Gelooft u ook in een marktconcept waarin partners elkaars kwaliteiten en mogelijkheden benutten en zo samen zorgen voor een aanbod met toegevoegde waarde?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Maak een afspraak met ons